VÄRMEPUMPAR I KALMAR

Försäljning & installation av värmepumpar

Välkommen till din lokala värmepumpspartner i Kalmar med omnejd. Vi hjälper dig att skapa en bekväm och hållbar inomhusmiljö. Kostnadseffektiva lösningar för både företag och privatpersoner. Hör av dig!


Köp ny värmepump

Energieffektivisera med ny värmepump och spara upp till 60%.  Vi säljer, installerar och servar  värmepumpar till privatpersoner och företag i hela Kalmar län. Snabba leveranser och förstklassig service är vårt framgångsrecept!

Vi säljer och installerar värmepumpar från Fujitsu, Daikin och Invest Living. De är pålitliga, driftsäkra och kostnadseffektiva med det miljövänliga köldmediet R32. Vi kan även erbjuda andra märken och modeller! Vi samarbetar med Resurs Bank om du vill dela upp betalningen.


Daikin SOLO XRH 25

En värmepump som är anpassad för hus upp till ca. 160 kvadratmeter. Detta är en energieffektiv värmepump med lång livslängd. Du kan justera bland annat temperatur och fläkthastighet direkt i mobilen, var du än är. Modellen har en låg bygghöjd vilket innebär att den passar in nästan överallt i hemmet. Värmepumpen är tystgående och märks sällan när den är på. Med luftrenande filter renas luften från dammpartiklar och bidrar till en renare luft i hemmet. 5 års garanti. 

Pris: 21 500 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart!

(Kostnad för framtagning av el kan tillkomma om det saknas.)

Fujitsu Slim Excellence 3,2-6,4kW

En komplett värmepump med stilren och prisbelönt design. Anpassad för det nordiska klimatet med mycket hög värmekapacitet ända ner till -30° C. Värmepumpen är extremt tystgående, endast 20 dB(A). Värmepumpen har även inbyggt Wi-Fi och kan enkelt styras med app. Det finns också en energisparande kaminfunktion.

Pris: 21 500 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart!

Invest Living MSA-12

En värmepump som är anpassad för hus upp till ca. 120 kvadratmeter. Värmepumpen omvandlar effektivt utomhusluften till varm luft inomhus. Denna modell är utformad för att klara av det nordiska kalla klimatet. Med ett elegant utseende är det enkelt att hitta en plats för värmepumpen i hemmet. Pumpen anpassar sig lätt efter årets alla årstider. Värmepumpen styrs med hjälp av en fjärrkontroll. 3 års funktionsgaranti och 5 års kompressorgaranti. 

Pris: 14 000 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart! 

(Kostnad för framtagning av el kan tillkomma om det saknas.)

Fujitsu Slim Nordic Inverter KMCBN

En värmepump som är anpassad för hus upp till ca. 160 kvadratmeter. Detta är en värmepump med hög värmeeffekt, även vid låga temperaturer utomhus. Den är tillverkad för vårt nordiska klimat och godkänd för -30 grader. Värmepumpen har ett speciellt avfrostningsprogram som förbättrar energieffektiviteten. Den har en liten och kompakt design som passar i alla inomhusmiljöer. Pumpen har också en låg ljudnivå som inte stör omgivningen. 5 års garanti. 

Pris: 20 000 kr efter ROT-avdrag. Installerat och klart!

(Kostnad för framtagning av el kan tillkomma om det saknas.)

Värmepumpsskydd i pulverlackad plåt

Finns till utedelarna i vitt och svart utförande.

Pris: 3 800 kr monterat och klart.

Görs det i samband med installationen av pumpen så går det bort 342 kr på det priset tack vare ROT-avdraget.

Fujitsu Comfort Split (luft/vatten)

Med inbyggd varmvattenberedare som säkerställer snabb varmvattentillförsel. Värmedrift och tappvarmvatten kan väljas via intelligent styrenhet.
Finns även utan varmvattenberedare för utrymmen med begränsad takhöjd. Då monteras en separat varmvattenberedare.

Pris: 90-95 000 kr efter ROT-avdrag. Installerat & klart! (prisintervall beroende på tid vid förarbete innan installation).

Service av värmepumpar

Visste  du att en värmepump behöver ses över vart annat år för att fungera optimalt?

Vi utför professionell rengöring av inne- & utedel samt kontrollerar prestandan på pumpen.

Vi hittar den ultimata lösningen för din fastighet och säkrar din energikostnad. Slå en signal eller fyll i formuläret nedan!

Din e-postadress: Meddelande och telefonnummer: Skicka

HSR Kalmar

Postadress: Bo allé 4, 394 70 KALMAR
Organisationsnummer: 559019-7702
Innehar F-skattesedel
Följ oss på Facebook för senaste nytt och inspirationsbilder!

Kontaktuppgifter

Adm. & ekonomi: 073 - 509 52 45
Servicetekniker: 073 - 314 52 03
info@hsrkalmar.se

221107_HSR_tagline_vitpng